31/3 Torsdag

Idag fick Cox vila igen, har massa plugg och så nu och redan imorgon har jag biologi prov :( Hatar skolan just nu och om någon vecka så är det nationella i Engelska, vad jag har att säga är att jag HATAR skolan.
-
Men nu ska jag plugga Biologi och sen blir det tv.
-

30/3 Onsdag

Idag vart det ett litet lungt pass, jag släppte honom i gräshagen så att han skulle få springa va sig lite. Men det gjorde han inte, han ville bara stödda sig mot mig. Men efter det så gick jag en liten runda på ca 10 min runt Örnstugan.
-
Ja, det var dagens pass, inte så ansträngande men, men. '
-
-

Hatar vädret.

Hatar verkligen när vädret hoppar fram och tillbaka, igår var det jättefint väder och idag snöar det :( Hatar det... men iallefall så kommer Cox att få vila idag pga snön och att jag ska på möte ikväll. Hoppas på bättre väder imorgon, men vi får väl se.
-

28/3 Dagens körpass.

Idag var det en körtur, ner förbi Björn och upp förbi folkets park och sen upp vid månsols och hem. Gick inte att trava och galoppera så mycket, så jag ängna lite mer tid åt skritten idag och han var fin mot slutet. Gjorde lite halter och ryggningar och han lyssna förvånadsvärt bra.
-
Jag tyckte att han var fin och skötte sig bra, för att ha vilat hela förra veckan.
-
-

27/3 Söndag

Har lite ångest för att Cox har fått vila hur mycket som helst denna vecka. Och han kommer få vila idag med då jag ska på innebandy.
-
Kan väl berätta vad jag gjorde igår.
-
Linneá kom vid halv ett, och då skulle vi mocka hagen men det var så fast fruset så det gick inte att få bort det. Får väl göra det när det börjar smälta mera. Men sen så var det två som lamma av pappas får och han var inte hemma. Så jag fick vara "barnmorska" men pappa fick åka hem från Uppsala då vårat gammla flasklamm Alice inte kunde lamma själv, så av lite hjälp av pappa så fick hon en liten "son" som ska heta Albin.
När vi kom in vid halv 4 tiden baka vi muffins och sen vart det pizza och tv- tittande.
-
Det var min Lördag men nu ska jag klä på mig då min morbror kommer vid 3- tiden och hämtar mig och Wilma för att vi ska på innebandyn :)
-
Ha, det bra. Och ni har väl kommit ihåg att ställa om klockorna. En timme framåt, mot våren och sommaren.
-

Fredag 25/3

Linneá åkte nyss hem och hon kommer vid 12, 1- tiden imorgon för då ska vi mocka hagen. Cox fick vila idag med, blåste som en orkan nästan ute, och det var svinkallt även fast det var fint väder.
-
Skriver mer imorgon. Ha en fortsatt trevlig fredags kväll.
-

Lika som igår!

Blir vila för honom idag med, och plugg för mig. Det är nästan storm ute :( Lola hade iallefall änlavakt idag då det har fallit ett träd i hagen och just där hon brukar stå. Men hon verka inte ha några sår och var inte rädd för trädet heller, för när jag såg det så stod hon och åt från det. Men nu står dem inne, både för blåsten och sen att trädet hade även fallit över elstängslet så dem inte Lola skulle gå ut från hagen.
-
Ja, nu ska vi snart äta pannkakor och sen blir det So-plugg. :(
-

Vila & plugg.

Cox fick vila idag, men slapp kvarsittningen imorgon. Men istället fick jag en fysik uppgift, så ska försöka hinna köra imorgon :)
-
Nej, nu blir det lite mer plugg om Islam och sen väntar Tv:n :D
-
-

23/3 Ändring.

Cox kommer få vila idag, måste plugga So. Och det ser ut som om det kommer bli regn el snö :(
-

Rutiner i stallet.

Tänkte berätte lite om hur rutinerna är i stallet. Börjar med en årstid i taget.
Vår:
Pappa ger hästarna sin "krubbmat" vid halv 6 tiden på morgonen och sen vid 6 så släpper mamma eller pappa ut dem och slänger ut deras morgon hö i hagen. Innan det så sätter dem på täckerna dem ska ha.
-
Mellan 12-14 så får dem lunch-hö beror på hur mamma jobbar.
-
Antingen så rids dem före eller efter lunch, beror ju även på om dem vilar eller inte.
-
Sen vid 19-19:30 tar vi in dem och ger dem sin kvälls "krubbmat" och tar av täckena.
-
Vid 21- 22 får dem sitt kvälls-hö.
-
Sommar:
I början av sommaren så står dem ju fortfarande inne på nätterna och då gäller ungefär samma som på våren, men då får dem inget lunch-hö och oftast inga täcken. Och kommer ut tidigare på mornarna och in senare på kvällarna.
-
Men om vi tar från dem börjar gå ute på nätterna så ser det ut så här.
-
Beror på hur mycket gräs det är i hagen, men är det lite gräs i hagen brukar pappa slå gräs efter vägkanten och ge dem. Och det sker väl runt 5- 5:30 tiden på morgonen.
-
Sen vid 21-22 tiden så får dem även lite gräs om det är lite gräs i hagen.
-
Höst:
Får sin krubbmat vid halv 6 av pappa och vid 6 tiden kommer dem ut där morgon höt väntar i hagen. Kan även behövas täcken som mamma, eller pappa sätter på.
-
Vid 12-14 så får dem lunch-hö.
-
Vid 18 - 19- tiden kommer dem in (beror på hur kallt det är) och får sin krubbmat.
-
Sen vid 21-22 så får dem sitt kvälls-hö.
-
Vinter:
Kommer ut runt 6- tiden, eller det beror på hur kallt det är. Är det kallare än 20 så kommer dem ut när det är runt 17 grader. Men då får dem äta sitt morgon- hö inne. Men om vi tar en normal vinterdag så ser det ut så här.
-
Pappa ger dem sin krubbmat vid halv 6 och sen släpper dem ut dem vid 6 tiden och då är även täckena på och morgon höt ligger i hagen.
-
Vid 12-14- tiden så är det dags för lunch-hö.
-
Kl 17-18 så komemr dem in, men kan vara att dem kommer in tidigare om det är kallt. Och då får dem sin krubbmat.
-
Vid 21-22 så får dem sitt kvälls-hö.

Säljvklart så har dem fri tillgång till vatten och salt, eller på sommaren har dem salt i hagen, men på vintern har dem det bara inne.
-
Ja, så der vårat stalls rutiner ut. Hoppas att ni orka läsa.
-

Kommandon!

Ja, somsagt så öva vi på kommandon idag. Och det gick skapligt bra, han tjafsa lite ibörjan och i mitten men annars var det bra. Öva på att backa och att stanna bakom mig när jag stannar. Jag longera även honom i 3 varv i varje varv i skritt och trav, och det gick jätte bra han stödda sig inte en enda gång :D
-
Imorgon blir det att köra ut igen, hoppas på lika bra väder som idag. Var 15 grader varmt här idag i solen :D
-
Håll utsikt här på bloggen för jag kommer lägga upp ett eller några inlägg senare ;)

22/3 Ändrade planer :(

Ja, jag kommer få kvarsittning på Torsdag så han kommer nog få vila då, men får gå på Fredag ist. Ja, det var väl det jag ville säga. Skriver mer ikväll, då jag förhoppningsvis inte har fått skäll av mamma och att Cox har skött sig...
-

21/3 Måndag

Idag var det en uteritt som stod på planeringen, och det vart det. Var väl ute i ca 60 min, och han var verkligen jätte fin, var ibland han vart lite stark men då gjorde jag halt och sen rygga några steg och sen börja trava, eller galoppera.Vi körde förbi min storebror och sen ner upp mot månsols och vidare hem. Vart inte så mycket övningar på övergångar, men däremot halter. Han stanna på en gång och var lätt i handen:) Han gick i en fin form i traven och i skritten, men han orkar fortfarande inte hålla upp sig själv i galoppen.
-
Det var en av dem bästa uteritterna på länge, men imorgon ska vi träna på kommandon. Hoppas att det går lika bra :D
-
-

Veckoplanering V.12

Kanske är dags att börja med Veckolpaneringarna igen, ska försöka hålla mig till den. Vi får se hur mycket jag kan följa den här veckan, men om jag följer denna så ska jag fortsätta med detta. Men ska försöka, hoppas att yr.no väderprognoser stämmer.
-
Vecka 12
-
21/3 Måndag: Uteritt- Öva på halter och övergångar.
-
22/3 Tisdag: Öva på komandon- te.x Backa, stanna osv.
-
23/3 Onsdag: Uteritt.
-
24/3 Torsdag: Uteritt.
-
25/3 Fredag: Vila.
-
26/3 Lördag: Uteritt.
-
27/3 Söndag: Wincent? el. uteritt.

VILL HA!!!

Detta träns vill jag ha, men jag känner att jag måste börja spara mina pengar om jag ska ha något till Strömsholm.
-
Fast jag vill ha det i svart, men det får vänta.
-

20/3 Söndag

Idag bar det av till Wincent, gick bra dit då han var ganska så slö. Sen när vi kom till ridhuset så satt jag upp några koner.
Så här:
Så vid dem konerna i mitten så gjorde jag halt vid båda två och sen vid dem konerna på långsidan så körde jag slalom. Sen gjorde jag lite andra övningar. Jag öva mycket på halter idag, men i början var han bara stark och jobbig men sen mot slutet vart han jätte fin. I halterna i början så vart han så hängande i tömmarna så att när jag släppte lite på tömmarn så tappa han balansen så då gick han fram ett steg :( Men efter det så träna jag på övergångar, så jag kom i trav, gjorde halt, sen rygga jag några steg och sen trav och det märktes skillnad på att han höll upp sig själv, om man säger så. Så sen gick han iform utan att vara så hängande i munnen :)
-
Vi galoppera lite på hemvägen och det tycker han är roligt, så vi avsluta passet med en positiv känsla :D
-
-

19/3 Lördag

Idag har jag vart på granngården, men det vart inget mer än tre chokladbitar inköpta och jordnötter till fåglarna. Sen vid 2- tiden åkte vi till västerås, och jag var på erikslund utan att gå in på hööks. Det måste vara värt något, haha. Var bara in på Bauhause och IKEA. Köpte lite grejer till vårat nyrenoverade kök, och pappa köpte två tavelramar till mig som jag ska sätta kort med Cox på :D
Cox fick vila även idag, inte bra när det var så fint väder men,men. 
-
Imorgon blir det Wincent med Linnéa vid 12 tiden, men ha en fortsatt trevlig lördags-kväll.
-
-

18/3 Håltimme

Har rast enda till kvart över 12, hatar det. Men men, snön kom tyvärr och Cox kommer få vila idag. Men imorgon ska jag försöka köra och på Söndag blir det nog Wincent med Linnéa och Lola.
-
Skriver mer imorgon, för jag hinne rinte mer idag.
-

17/3 Torsdag

Vart som sagt att jag träna lydnad med honom idag, och det gick skapligt bra. Han stödda sig några få tal gånger men det får man ta dem första gångerna. Imorgon kommer han nog få vila helt då jag ska på damernas innebandy match, är kval till elitserien så det kommer nog va ganska så fullt.
-
Nej, nu ska jag titt lite AA- avsnitt och sen blir det tv tittande hela kvällen.
-
-
Tänk om snön var borta... då skulle allt vara mycket lättarre. På tal om snö så sa pappa att det skulle bli ca 10 cm snö i natt, hoppas INTE!!!!
-

17/3 Torsdag

Slutar halv 4 idag, sista lektionen är fysik :( Men när jag kommer hem så ska jag träna lite lydnad med Cox, får se hur det går.
-
Men skriver mer sen ikväll.
-
-

16/3 Onsdag

Körde även idag, men den här gången själv. Gick mycket bättre och han lyssna någorlunda bra :) , men han är fortfarande "studdig" på marken att hantera. Han är som en ouppfostrad ko, nej men nästan :P. Men jag körde förbi min bror, sen ner vid Lärkbacksskolan upp mot månsols och över gärdet och hem. Gick att trava ganska så mycket idag, inte lika isigt som igår om jag säger så. Imorgon kommer nog han att få vila, men vi får se.
-
Nej, nu ska jag titta lite andra bloggar sen blir det kladdkaka, mums :D
-
-
Fast så där god ser den inte ut, men gott ska det bli :)
-

Gårdagens körpass 15/3

Jag hade ingen lust att uppdatera igår då jag var på så dåligt humör och min brorsa kom. Jag körde med Linnéa och passet var väl inte det bästa, Gick bra ibörjan men sen vart det bara kaos. Vi gick in på Bulins väg och det såg bra ut först men sen vart det bara glans is och jag trodde Cox skulle ramla flera gånger. Så jag fick koppla av kärran och gå på sidan med honom och han skulle ifatt Lola så jag trodde att jag skulle ramla ist. Så jag vart irriterad och han vart ännu mer jobbigare, så det var bara jobbigt.
-
Han har blivit så kaxig på sistone, han stöddar sig mot pappa på mornarna som han aldrig gjorde förut och allmänt dryg. Men man måste väl ha motgångar för att kunna gå framåt.
-

14/3 Måndag

Idag vart det en körtur med Linnéa och Lola. Cox var jätte stark och allmänt jobbig, han skulle behöva en riktig genomkörning i dressyr, kanske ska ta mig till Wincent på Söndag ? Men det gick inte att trava och galoppera så mycket för mig idag, då det var så halt på grusvägarna. Men ska försöka köra imorgon med om vädret tillåter.
-
Nej, nu blir det Halv åtta hos mig.
-

...

Jag var nyss ute och gav hästarna sitt hö och nu väntar Bröllopsfotografen på TV4. Ha, en fortsatt trevlig kväll så skriver jag mer imorgon.
-
-
Imorgon ska jag försöka köra någonstans, kanske förbi månsols och där. Men vi får se helt enkelt.. nej, nu ska jag sluta skriva och titta på Tv istället.
-

Söndag

Idag har jag vart med Linnéa till Sorf, och hunnit med att raka honom också. Linnéa hjälpte mig som tur var, för annars skulle det ha blivit lite slarvigare tror jag om jag var själv. Men han fick iallefall ett hjärta på baken, men det är inte världens lättaste att göra när man har en så pass stor klippmaskin. Men det vart bra ändå.
-
Här kommer för- och efter bilder.
-
Före:
-
-
-
-
-
-
Ja, det vart inte så dåligt. Bättre än inget, och jag slipper det mesta av pälsen. En hel skottkärra med päls vart det.
-

Filmen från igår.

Här kommer filmen från igår, var den sista rundan och det var även då det gick som bäst.
-
Går fortafarande inte att ladda upp filmerna normalt, så ni får länken istället :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=6MpShTf2EsY
-
Idag är det rakning som står på schemat, ska försöka komma ihåg att ta för och efter bilder.
-

Körträning 12/3

Var som sagt på körträning idag, det gick jätte bra. Vi öva på presicions körning, med koner och bollar. Hade bara ner 3 bollar, tyckte det var bra för att vara första gången vi gjorde det. Det märktes att Cox tyckte det var roligt, och jag tyckte också att det var roligt :)
-
Han skötte sig bra, lite jobbig att tränsa och så, men annars gick det bra. Det var även roligt att höra att Mia tyckte att han har fått en mycket bättre kondition, och det märks att han har fått bättre för nu orkar han nästan att köra ett helt träningspass :D
-
Linnéa var även med och fota och filma, så filmen kommer förhoppningsvis imorgon och lite bilder bjuder jag på nu.
-
-
-
-
-
Där var några av dem bilderna som knäpptes :)
-

12/3 Lördag.

Gick upp vid sju, eller rättare sagt vart väckt vid 7. Åt frukost och sen bar det av ner till Idrottshallen. Satt i sekritarieatet för min lillesysters innebandy match, dem vann med 5-1.
-
Nej, nu ska jag titta på några avsnitt av AA och sen fixa stallet. Sen vid 4 bär det av till Salbohed, är lite nervös faktiskt.
-

11/3 Dagens pass!

Körde idag äntligen och han skötte sig jättebra, han var inte så jätte pigg och tur var väl det. Det var isgata ppå vissa ställen och på andra ställen var det jättebra underlag. Hoppas att snön smälter fort nu. Jag körde först vita vägen, sen upp till Christina-Schaktet, sen förbi Rockland, upp vid hagaberg, in vid bulins väg, sen upp mot stryras och hem. Gick mest att skritta, men trava och galoppera på vissa ställen. Men jag tog det ganska lungt bara för att han har fått en oplanerad veckas vila, inmte bra.
-
Nej, imorgon kvart över fem så har jag körträning :) så vi åker väl hemifrån vid fyra- tiden. Farfar skulle även med och titta imorgon, roligt :D
-
Nej, nu ska jag titta lite andra bloggar och sen ska jag antagligen plugga lite.
-
-

Fredag den 11/3

Vart hemma idag med, pappa tyckte att jag skulle vara hemma bara för att jag hostar så mycket fortfarande. Men ska köra senare idag, är fint väder så det är väl bara att klä på sig och hålla i sig, för jag har en känsla att Cox är väldigt pigg.
-
Skriver mer ikväll/ eftermiddag om hur det gick att köra honom.
-
-

10/3 Torsdag

Var hemma idag med, ska gå imorgon. Cox fick tyvärr vila idag med, var sånt jävla väder och jag är fortfarande inte helt okej. Imorgon ska jag köra, blir vid gruvan där det inte borde var så halt nu.
-
Men på Lördag får jag väl säga som det är till Mia att vi får ta det lite lungt med honom bara för att jag inte har kunnat kört pga att jag har vart sjuk.
-
-

Orkar inte!

Jag orkar inte vara sjuk... man kan ju inte göra något, eller kan, kan man väl men man orkar inte. Cox har fått vila idag med, men imorgon ska jag försöka att longera iallefall. Men jag blir hemma från skolan imorgon med och går på fredag hoppas jag.
-
Jag hoppas att Cox sköäter sig imorgon när jag ska longera, för jag har inte den orken nu att ha så mycket tålamod.
-
-

Svar på kommentar !

anna om Smälter bort!:
Det blir fuktigt under pälsen och det kliar på pållen om man rakar under fällning. kan bli iaf. inte det bästa.
-
Vet inte vad jag ska tro, har hört så mycket om rakning och så. Vissa säger att man kan raka året runt, och vissa inte. Så jag tror inte det spelar så stor roll när man rakar. Nästan alla tävlingsyttare rakar sina hästar året runt och dem rakar även på somrarna. Och Cox blir så svettig och jag orkar inte med allt hår, så jag kommer nog raka honom i helgen, innan han börjar släppa allt för mycket.
-
Jag vet inte varför texten vart röd men, men.
-

Glömde!

Ja, visst ja. Jag glömde att berätta att vi har tingat en bordercollie valp till i vår. Nu hoppas jag bara att det blir iallefall 2 tikar. Även fast jag saknar Cockie så vill jag ha en liten valp.
-
-
Fast den här valpen kommer antagligen bli tre färgad. Inte bara svart och vit utan också brun tror jag att det var.
-

Smälter bort!

Känns som jag håller på att smälta bort, när jag gick ut i stallet frös jag och nu svettas jag. Är väl ett tecken på att jag har feber. Men man får väl stå ut, har man häst så har man.
Iallefall när jag tog in honom nu ikväll så såg jag att han börjar tappa hår i ansiktet, så är väl snart dax att raka honom helt.
-
Kanske så här:
-
-
Så här ska han se ut:
-
Ja, vi får se helt enkelt. Nu ska jag äta semla och sen ska jag vila igen som jag har gjort näst intill hela dagen :P
-

8/3 Tisdag

Jaha, då vart man hemma idag då. Jag fryser och svettas om vartannat, så idag har jag feber även fast inte termometern visar det. Nej, nu ska jag ge hästarna sitt lunch-hö och sen ska jag krypa ner i soffan igen och titta på lite fler avsnitt av AA.
-
Nej, Cox kommer få vila idag med tyvärr. Men jag orkar inte göra något. Jaja får väl se om jag ska till skolan imnorgon.
-
-
Jag vill ha sommar NUUU!!! Inte vara förkyld och ligga inne.
-

7/3 Hatade Måndag!

Den här dagen har vart sämsta på länge, dels att vi börja skolan igen och sen är jag jätte förkyld. Hostar hela tiden och har ont i halsen. Hade tänkt longera Cox men jag är helt slut, känns som jag har feber, men när jag tog tempen så hade jag bara 36.8 men det kanske beror på att jag tog en Ipren innan jag gick ut i stallet för då hade  jag ont i huvudet. Ja, men det var väl min Måndag, hoppas att eran har vart bättre :)
-

6/3 Dagens körpass!

Körde en liten vända, tänkte köra en annan väg men det var tur att jag tog den kortare vägen. Det var ändå glans is 3/4 av rundan, så det gick bara att skritta och på vissa ställen gick det att trava. Jag passa på att jobba han lite i skritten, där det inte var så haltt, för där det var som halast var det bara låta han koncentrera sig på att gå själv.
Men han fick jobba lite med att dra, för det var snö på vita vägen som vi kallar det. Hoppa av efter halva så att han inte skulle behöva dra så tungt hela vägen. Men han skötte sig bra och när vi kom hem så strecha jag honom.
-
Nej, nu ska vi snart åka till mormor och sen ska jag göra klart SO- uppgiften.
-

6/3 Söndag

Har gjort lite till på uppsatsen, men har fortfarande lite kvar. Men mamma måste hjälpa mig för jag fattar inte. Hatar verkligen uppsatser i SO. Jaja, men så är livet.
-
Men slutpratat om läxor, ska försöka köra Cox idag. Men vi får se helt enkelt.  Den 12 mars, alltså på Lördag då ska jag på körträning igen, då är det presicion körning med koner och så.
-
Skriver senare idag, har det bra så länge.
-

5/3 Nästan klar

Jag är nästan klar med uppsatsen men jag gör klart det antingen senare ikväll eller imorgon. Vi får helt enkelt se.
-
Cox fick iallefall vila idag och det gjorde mig inget för det blåser som jag vet inte vad här, rena stormbyarna. Imorgon ska jag försöka köra en vända men vi får se.
-

5/3 Plugg lördag

Ja, då börjar min plugg lördag. Eller jag kommer göra ett uppehåll vid 10- tiden då vi ska ner på stan en snabbis, sen när jag kommer hem fortsätter jag nog att plugga och sen blir det stallet eller om jag gör det direkt efter stan. Men vi får se helt enkelt.
-

Photoshop

Haha, jag exprimentera lite med Photoshop. Så helt plötsligt så kör jag par, två som är exat lika. Här kommer bilden, och naturligtvis så är det den jag tycker så mycket om jag har gjort om :P
-
-
Jag ansträngde mig inte så mycket men om jag gjorde lite mer noggrant så kan nog se ännu verkligare ut, Haha ;)
-

Måste !!

Imorgon kommer Cox få vila, då jag måste göra klart min So- uppgift om I- och U-land. Hade tänkt gjort klart den redan i Måndags, men så vart det tydligen inte. Men det kommer inte bli så mkt uppdatering imorgon, eller så blir desto mer om jag får för tråkigt.
-
Nej, då vet ni hur det kommer ligga till imorgon.
-

4/3 Dagens pass!

Idag vart det en körtur utan Linnéa och Lola. Det är både negativt och positivt på samma gång, det negativa är att jag blir "ensam" och det positiva är att Cox lyssnar bättre. Men man får väl ta det ibland helt enkelt. Han var väldigt duktig, lite töntig ibland när han såg sin skugga. Men annars var han väldigt fin och arbetsvillig.
-

NYTT

Nu har snälla Linnéa fixat lite nytt och fint till mig här i bloggen! TACK! :D:D
-
-
Tryck F5 om ni inte ser det nya! :)

Dagens pass 3/3

Idag körde jag med Linnéa och Lola, vi körde på andra sidan västerås vägen och det var bra underlag där. Nu börjar ju snön smälta, så det går ju inte att trava så mycket nu på cykelbanorna då asfalten börjar komma fram. Men tillbaka till passet, han var stark och pigg i början men mot slutet vart han ganska så fin. Men jag förvänta mig inget annat heller efter 3 dagars vila.
-
Imorgon ska vi först och bowla och sen ska jag köra en liten vända, vet inte vart än men det löser sig imorgon.
-

3/3 Bilderna från igår!

Ja, som jag lova er så kommer lite bilder från igår.
-
-
-
-
-
-
Ja, han var lite kaxig ett tag där. Men det vart bättre.
-

2/3 Onsdag

Idag fick Cox vila igen... Har verkligen dåligt samvete att låta han stå i 3 dagar, och idag när det var så fint väder också. Men imorgon då jävlar.
Men han vart av med lite överskottsenergi idag när jag och Linnéa busa med dem i hagen, kommer bilder imorgon från det, orkar inte ladda upp dem nu.

Var med Linnéa på hennes hoppträning idag och filma och fota lite, och just nu sitter jag hemma hos henne. Blir att sova hör inatt :D
Men hörs imorgon efter att jag har kört, ha det bra så länge.

1/3 Tisdag

Jaha, då är det ny månad och nya möjligheter. Såg även på Expressens väder att det skulle bli varmt nu från och med imorgon 5-10 plusgrader och sol :D Känner att våren är på gång.
-
Nej, men har redan hunnit mocka och jag trord et lutar åt att Cox får vila idag med. Är så extremt halt när han inte har några broddar, jag skulle vilja ha sånna här boots/galoscher med broddar på, det skulle vara perfekt sånna här dagar. Enda nackdelen med dem är att dem är så hilma dyra.
-
Ha en fortsatt trevlig Tisdag.
-
Älskar den här bilden :)
-

Prestationsmål för Mars.

Här kommer prestationsmålet för:
-
Mars: Kunna hitta/stanna vid rätt avstånd, fortsätta att öva på ryggningar, halter och kommandona. Även att få honom mer avslappnad.
-


RSS 2.0