Dagens pass 31/1

Idag vart det inte så ansträngande, töm körde tre varv runt gärdet. Öva på halter och att rygga, hon tyckte att jag skulle träna mkt på att rygga, dels för att det ingår att rygga sex steg i lätt dressyr och att det dels stärker ryggen på honom.
Han skötte sig bra, lite otålig vart han när han skulle stå still i halterna i ca 5-10 sek. Men annars var han jätte duktig. :D
-

Dag 12- Det här saknar jag.

Jag saknar min morfar väldigt mycket, idag är det hela 2 år sen han dog :( <3 Sen min hund Cockie.
-
Men om man inte pratar så allvarligt så saknar jag sommaren och Strömsholstävlingarna.. Nu när det börjar bli varmare om dagarna tänker jag bara på sommaren, och allt som kommer att hända. Att man slutar nian och osv.
-
-
-
-
-

30/1 Körträning

Gick upp kl 06:00 i morse, åt frukost och sen gick ut till stallet. Cox vart förvånad när inte han fick gå ut i morse. Vid kvart över sju börja jag borsta honom och sen vid 20 i 8 åkte vi mot Salbohed.
-
Kom fram vi 10 över 8 och lasta ur och kom in i ridhuset vid kvart i 9. Vi öva mkt på att svänga, halter och att rygga några steg. Jag fick låna ett längre spö, och allt vart mkt lättare. Så nu ska jag skaffa ett längre spö så att han ska fatta kommandon lättare.
-
Jag har fått lite övningar igen till nästa gång, en övning är att rygga i uppförsbacke så att kärran rullar lätt tillbaka. Och sen så är det bara att fortsätta träna på kommandona.
-
Mamma orka inte fota så det vart 3 kort men bara ett som var okej, så ni får se det som vart okej.
-
-

Dag 11- Bilder på stallet.

Här kommer bilder på stallet.
Den stora dörren är in till stallet, och där skottskärran står är det en dörr in till sadelkammaren.
-
Charms box.
-
Cox box.
-
Lolas box.
-
Väggen där vi har Withbord tavlan och greparna.
-
Där är några bilder på stallet. Inte dem bästa, hade det stora objektivet och då blir det så in zoomat.
-

29/1 Lördag

Idag vid 10 tiden gick jag ut i stallet och mocka, efter att jag var färdig med det så körde jag honom. Han var inte lika samarbetsvillig idag, och inte lika pigg heller fast det var ju ganska bra. Han skötte sig bra idag, var på ett ställe han ville vända hem på men jag gav mig inte men det gjorde han :P
Imorgon blir det att gå upp tidigt och fixa Cox då vi ska vara i Salbohed kl 08:45, men det gör inte så mkt det är ju bara körträning en gång i månaden. Ska bli riktigt roligt :)
-
Skriver mer imorgon om körträningen och förhoppningsvis så kommer en film och lite bilder :D
-

Dag 10- Mina drömmar.

Ja, min lite större dröm är att vara med, med Cox på någon liten körtävling.
Mina kortsiktiga drömmar är att han inte ska skjuta in bogen i vänster varv, att alla kommandon ska sitta perfekt och att han ska få lite mer muskler både fram och lite bak, men mest fram. :D
-

Älskade Cockie <3

Idag är det 5 månader sen vi tog bort Cockie. Idag skulle hon egentligen ha firat sin 12 års dag, men det hann hon inte :( Inte en enda dag har gått hittills utan att jag har tänkt på henne, min älskade hund <333.
Varje dag när man kom hem från skolan eller vart man hade vart så vart hon alltid så glad när man kom hem, men nu är det ingen så blir så glad, och det är så jävla tomt.
Men det var det enda rätta att hon fick somna in, man får tänka att hon har det bra nu även fast det är tungt ibland.
-
-

28/1 FREDAG!

Ja, idag var jag i skolan. Hade so prov idag och det kändes som om det gick bra. Efter skolan var jag och träna, skönt! Känns så bra efteråt :) När jag kom hem så satt jag på mig stallkläderna och sen körde jag honom. Jag körde upp vid gruvan ner till Hagaberg och sen hem upp mot styrars.Var bra underlag så han fick trava och galoppera ganska mkt. Han var väldigt pigg, men han gick i en fin form nästan hela tiden. Tänkte köra samma väg igen imorgon, men då tror jag att jag kör åt andra hållet.
-
Ha en fortsatt trevlig fredagskväll.
-

Dag 9- Mitt bästa hästminne.

Ja, egentligen är det när jag fick Cox men det har jag redan berättat om. Så jag berättar när jag hade Mirte för 2 somrar sen istället.
-
På ridskolan jag red på så hyr dem ut hästarna på somrarna, jag skicka in en ansökan på min favorithäst Mirte. Och som tur var så fick jag hem henne :D Den sommaren kunde jag rida med Ida och Linnéa :) Annars så när jag kör så kan ju jag inte köra överallt så därför så var det extra roligt den sommaren.
-
Vi hann med 2 långa uteritter, på ca 2,5 h, en hoppträning och en picknick. Men såklart mkt mer. Det var en rolig sommar :D
Mirte <3
-

27/1 Torsdag

Var hemma från skolan idag, hade jätte ont i magen i morse. Men det gick över sen vid 12 idag. Cox fick vila idag med, känner hur ångesten kommer. Men det är jättekallt, men imorgon ska jag köra hur än vädret är och på lördag ska jag också försöka hinna göra något med honom. Sen på Söndag bär det av till Salbohed, blir säkert skitkallt som det var sist.
-

Dag 8- Min favorit utrustning.

Ja, det måste ju bli kärran och selen. Utan dem två så skulle Cox bara stå och jag skulle inte kunna vara med på körträningarna. Ja, det var väl dem två som jag både använder mest och som ser någorlunda bra ut.
-

26/1 Onsdag

Ja, idag har jag fryst hela dagen i princip. Hade även idrott på lärkan, skridskor :(
-
Cox får vila idag med, tyvärr. Men det är så kallt, 13.7 minus och sen har jag So-prov på fredag.
-

Dag 7- Min favorit grej i stallet.

Oj, vad svårt jag vet faktiskt inte, det måste ju vara skottkärran. Om jag inte hade den så skulle ju jag knappt kunna mocka , vi har ju inte direkt ett lyxstall så det finns ju inte så mycket grejer att välja på. Så detta var ett svårt inlägg :P
-

I skolan

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 2. Jag skulle egentligen slutat då men det vart en timme tidigare, skönt på ett sätt men ändå inte. Ska träna kl 2 med min kusin så jag kan ju inte åka hem heller. Men det ska bli skapligt skönt att träna var ett tag sen nu, vart ett ganska långt uppehåll efter jul med träningen, inte bra.
-
Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra titta lite bloggar och så.
-

Dag 6- Det här gör jag direkt när jag kommer ut i stallet.

Ja,det beror på om skott skärran är upptagen el inte. Men om den inte är det så börjar jag med att mocka, sen packar jag hö, fyller vatten hinken, men sist men inte minst så fixar jag hink maten, eller krubbmaten som jag kallar det. Sen så motionerar jag honom, men ibland så motionerar jag honom före innan jag fixar stallet. Men oftast är det på vintern då det blir mörkt så himla snabbt.
-

24/1 Måndag

Idag har jag vart trött hela dagen. Jag sluta vid 20 över 3, men igentligen skulle jag sluta halv 4. Gick till Euro sko och lämna in mina uggs som hade gått upp i sömen. Efter det var jag in på HM och där hitta jag ett par svarta jeanstights som jag köpte + 2 ansiktsmasker. Gick vidare till Lindex där jag köpte ett par jeans shorts, som kommer passa bra i sommar. :D
-
Cox fick vila idag, för jag har ont i huvudet.
Imorgon efter skolan ska jag träna, ska bli skönt.
-

Dag 5- Det här finns i min ryktlåda.

Jag har ju ryktlåda, jag har en rykväska med massor med olika fack.
Men i den finns det massor med borstar och olika saker.
-Plastborste.
-Ansiktsbortse.
-Hovkrats.
-Hovbortse.
-Rotborste.
-Piggbortse.
-2 saxar i olika stl.
-Snoddar.
-Karbinhakar.
-Håltagare.
-Hovtång.
-Saker till att skruva broddar med.
-Sprit pennor
-Klo sax till kaninerna.
-Mankam.
-Svett/vattenskrapa.
Ja, det var väl det, säkert något jag glömt.
-

Dagens pass! 23/1

Idag vakna jag vid 8-tiden.
-
Vid 12 tiden så gick jag och Linnéa ut i stallet och mocka, efter det så red Linnéa runt gruvan och jag tömm körde efter våran väg. Han var mkt piggare idag och jävlas desto mer i stallgången, men han skötte sig skapligt bra.
-
Nästa söndag kl 08:45 så är det körträning för mig i Salbohed. :D Jag hoppas att det är bra väglag då.

Dag 4 - Hur började mitt häst intresse.

Jag vet inte riktigt hur det börja, men jag tror det var när man var på olika aktivitetsdagar då det fanns ponny ridning. Jag tyckte det var roligt och ville väl börja och rida regelbundet en dag i veckan. Mammas kompis bodde vid stall Östersala och hon tyckte väl att jag skulle prova och rida en lektion, och det gjorde jag. Jag tyckte det var både läskigt och roligt, men jag fortsatte som tur var. Och nu har jag till och med en egen ponny :D

Dag 3- Min största rädsla.

Min största rädsla är väl att det ska hända någon i min närhet något, Både djur som människor. Men om man ska ta det lite mer oseriöst så är det väl, getingar, bin, ormar och så är jag rädd för alla farlig djur i skogen. Tex lodjur, björn, vild svin mm. Och nu är jag mer rädd än jag var förut, för nu säger dem att det finns björn på hyttskogen och det är inte alls så långt från mig.
Men jag måste försöka bli av med min orm förbi för jag ska ju gå smådjur på Ösby och då ingår ju ormar, tyvärr :( :)

22/1 Lördag

Idag så kom jag och Linnéa iväg till Vincent iallefall, det var väl inte det bästa väglaget precis. Var rena glansisen under snön, så Cox ben var lite överallt. Men passet var väl inte det bästa, han var skitseg och gjorde inte som jag ville. Men han fick ganska mkt motion iallefall av att bara gå dit.
Nästa Söndag är det körträning i Salbohed igen :D

21/1 Fredag

Ja, kom hem fån västerås för ett tag sen. Var länge sen jag hade så roligt :D Nej, nu ska jag titta på lite bloggar och sen ska jag väl sova om jag ska orka upp imorgon för att gå till Vincent.
Skriver mer imorgon när jag antagligen har kört honom.

Dag 2- Min första egna häst.

Min allra första och enda egna häst än så länge är Cox, jag har haft han sen 7 år tillbaka.

Det börja med att jag red på en Ridskola som hette stall Östersala och när den ridskolan skulle läggas ner så tog jag privat lektioner ett tag efter det, men det vart för dyrt. Så jag sluta men sen så min ridskole lärares brors dotter hade fått en foderponny, alltså Cox, men hon ville inte rida så mkt så hon fråga om jag kunde tänka mig att rida honom en dag i veckan. Jag tacka jag och jag skötte om honom på Söndagar. Det var en helt vanlig söndag och jag hade vart och ridit ut på honom med en annan tjej i stallet, vi var där ganska tidigt för jag skulle på bio på kvällen med min farmor och lillesyster. När vi kom hem från bion så stod det en transport på gården, jag och min lillesyster vart jätte glada för våra föräldrar hade lurat i oss att vi skulle få en varsin kalv. Men när vi kom in i "stallet" så var det Cox som stod där. :D

Nu används han nästan bara till körning, min lillesyster rider ibland men det är inte ofta. Jag har börjat tagit körlektioner och ska förhoppningsvis på en nu i slutet av Januari. Han är jättesnäll att sköta i gången men inte att rida, han tycker det är skittråkigt att ha någon på ryggen och det är väl ytterligare ett skäl till att jag kör. Men han skulle aldrig skada någon medvetet.

Ja, det var en liten historia om Cox.

 

 


20/1 Torsdag

Ja, idag har jag inte ens mockat. Jag var och klippte mig som sagt, och jag trodde att jag skulle få mocka när jag kom hem men det hade redan pappa gjort :D Så jag slapp det, jag kommer att slippa det imorgon med för då ska jag på bio med Sanna och Matilda :) Så antagligen kommer jag inte att blogga imorgon, men jag gör ett tidsinställt inlägg om dag 2 på listan som kommer upp imorgon någon gång.
Jag ringde även till Gunnel Vincent och fråga om man fick köra i hennes ridhus och det fick man :) Så på Lördag bär det av dit med Linnéa. Hoppas bara att det är bra underlag både i ridhuset och efter vägen dit och hem och att ingen annan är i ridhuset.
Jag vet inte vad det är för fel, för när jag gör mellan rum mellan raderna så blir det inte det, det åker ihop allt till en enda stor klump.

Dag 1- Presentera dig och din häst.

Jag börjar med att presentera mig själv. Jag heter Lovisa och är 15 år, fyller 16 i år. Jag bor i Sala, en liten stad i Västmanland. Jag går sista året på högstadie skolan Ekeby. Mina framtidsplaner är att först och främst komma in på Ösby lantbruksgymnasium och läsa smådjur och sen vidar utbilda mig till Veterinär. Sen har jag pratat länge om att jag vill iallefall bo ett år i Göteborg. Mina interessen är hästar, vänner och att fota. Jag var kanske var 5-6 år sen jag börja på ridskola, sen gjorde jag ett uppehåll på ca 2-3 år då min gammla ridskola la ner. Men när jag var 9 år fick jag min första ponny, och det var Cox <3. Sen för ca 3 år sedan börja jag på Sorf och nu har jag gjort ett uppehåll därifrån också. Jag tycker det räcker med att köra och det är nog där jag vill utvecklas mer än med själva ridningen just nu känns det som. Ja, jag har inte så mycket att säga mer om mig så nu ska jag berätta om Cox.
Cox som han kallas heter igentligen Svedens Kux. Han är en shettis valack som är född -97 alltså är han hela 13 år. Jag fick han när jag var 9 år som jag sa tidigare i inlägget. Jag kör honom bara nu, när jag fick honom så var han bara riden han visste inte ens vad en kärra var tror jag. Min pappa och farfar körde in honom åt mig när jag vart för stor att rida honom. Min farfar har ett lång bakgrund om hästar, han har jobbat i skogen med hästar och han har gjort mycket med hästar och kört in dem. Så det var självklart att farfar skulle hjälpa oss. Nu i slutet av Januari förhoppningsvis så ska vi på våran andra körträning för Mia.
Ja, detta vart ett långt inlägg. Men så nu har jag skrivit lite om oss.

Lista (tidsinställt)

Linnéa hade hittat en lista så jag kopiera den från hennes blogg, ändra några ord.
Dag 1- Presentera dig och din häst.
Dag 2- Min första egna häst.
Dag 3- Min största rädlsa.
Dag 4- Hur börja mitt häst intresse.
Dag 5- Det här finns i min ryktlåda.
Dag 6- Det här gör jag direkt när jag kommer ut i stallet.
Dag 7- Min favorit grej i stallet.
Dag 8- Min favorit utrustning.
Dag 9- Mitt bästa hästminne.
Dag 10- Mina drömmar.
Dag 11- Bilder på stallet.
Dag 12- Det här saknar jag.
Dag 13- En ny tagen bild från stallet där du är med.
Dag 14- Varför får ridning/körning dig att må bra.
Dag 15- Något du och någon av hästarna du haft som du är stolt över som ni har gjort.
Börjar med listan imorgon.

Gårdagens- 18/1 och dagens pass 19/1.

Igår fick Cox vila, var fortfarande så himla halt.
Dagens pass:
Börja med att jag gick och titta på gärdet hur underlaget var. Halva spåret var isigt och knöggligt, men jag tänkte att han måste röra sig idag. Så jag gick tillbaka till stallet och mocka och fixa hö. Sen tog jag in Lola och Cox så "klädde" jag på honom. Sen bar det av ut på gärdet, han var väldigt pigg men skötte sig bra ändå. Jag skritta bara där det var isigt och sen vart det trav på ena halvan där det var skapligt underlag.
På lördag ska jag försöka ta mig till Wincent, såg att Linnéa också ville dit så vi kanske kan göra sällskap. Måste bara få tag på Wincent och frågar om man får köra i hennes ridhus och hur mycket det kostar.

Saker Cox vill ha...

...eller är det jag som vill ha det? Knappast :P Jag klistra ihop en bild lite snabbt, inte den bästa men bättre än ingen alls.
ALLA BILDER UTOM COX ÄR TAGNA FRÅN HÖÖKS.
Tränsen ska vara svarta om jag skulle köpa dem, men bilden på hööks var brun.

17/1 Måndag

Var hemma från skolan idag, hade ont i magen. Gjorde stallet vid kl 3 och sen har jag bara slöat. Eller jag hann städa och rensa min garderob också. Cox fick vila idag för det är så extremt halt ute.
Titta även på andra avsnittet av ponny akuten idag och det var mkt bättre än förra veckans avsnitt. Veckans avsnitt handla om problemen dem hade med sina ponnyer. Veckans avsnitt hittar ni här.

Bloggtävling !

Nu var det ett tag sen jag var med på en bloggtävling , så nu ska jag testa mina chanser igen.
http://carlssonpataket.blogg.se/index.html
www.chevalridsport.se.

15/1 Lördag

Cox har fått vila nästan hela veckan, jag gick med han igår men det var inte så ansträngande för honom. Mer för mig tror jag, han var jättestark och ville inte göra det jag ville.
Utslagen är kvar fortfarande men han beter sig som vanligt, bara att dem kliar så det borde inte var något farligt men han ska få dem här dagarna det är kvar av veckan så börjar vi om nästa vecka istället.

13/1 Torsdag

Kan inte fatta att det redan är torsdag, det går så himla fort. :D Hovslagaren var här idag och bara verka, jag var inte hemma men mamma var. Så nu har han fina hovar igen! Mamma undra om hovslagaren visst var det var för utslag han har ( våran hovslagare är Cox gamla ägare) han berätta att Cox hade haft några utslag när han bodde där men det var pga av pälsen, att det vart för varmt så jag hoppas att det här också är det. Men det konstiga är att dem finns inte på mornarna när mamma och pappa tar ut dem, utan dem kommer tillbaka på kvällarna, konstigt :S Men han trodde kanske att det kunde va att han äter äpplen, för dem innehåller någon slags syra i dem. Så nu får han bara morötter och hårtbröd. Men han får vila idag med.

Körträningen kommer inte att hålla till på Sorf den 29-30 januari, utan där vi var förra gången.Pga Kvarka. Jag ska försöka få tag på Gunel Wincent och fråga om man får köra i hennes ridhus, för jag skulle behöva träna på den där övningen lite grann. Så nu är det bara att hålla tummarna att det är bra underlag på vägarna så det inte blir så halt när vi ska åka till Salbohed för annars tänker inte pappa köra.



11/1 Tisdag

Första dagen i skolan idag då, gick väl bra :) Men skulle lätt hoppa av skolan nu och börja arbeta. Cox fick tyvärr vila idag med, på gärdet är det stenhårt och knöggligt och det är bara cykelbanorna och vägarna som är sandade. Ska försöka köra imorgon, men vi får se... På torsdag kommer iallefall hovslagaren men han kommer inte få några skor på sig, det blir bara snöstyltor och så.

Nej, nu ska jag laga mat tills mamma kommer hem ;D



10/1 Måndag

Sista dagen på lovet idag då :( Skulle inte skada med en vecka till men nu är det som det är. Jag har redan gjort klart stallet, det är så skönt att ha det gjort tidigt. Jag glömde helt bort att skriva igår att Cox har fått några utslag på halsen, jag vet inte riktigt vad det är. Men imorse hade det gått ner iallefall, det kanske är från julgranen han fick men nu har jag tagit bort den helt, eller så är det något annat. Men jag lät han vila idag så får det gå ner helt.

Nu ska jag nog baka chockladbollar, mums :D



9/1 Söndagkväll

Jag glömde att berätta en sak i fredags, mina gamla uggs var ju helt slut och pappa tänkte kasta dem när som helst om jag inte köpte ett par nya skor, jag gick på skaftet på dem. Och om pappa skulle ha fått bestämma så hade det helst blivit ett par rejäla kängor, men det skulle jag aldrig sätta på mig helldre skulle jag gå barfota. Men jag och mamma åkte ner på stan och jag hitta ett par uggs, och som tur var så var dem här mkt mer rejälare än mina förra, bättre sula och allt, så dem fick jag. Mina förra kosta vid 199kr och dem här igentligen 899kr men vi fick 100kr rabatt. :D

Så här ser dem nya ut :D



 Mod. 419, ROOTS

Så tack än en gång mamma och pappa.



9/1- Söndag

Cox får vila idag pga att det är så hilma halt. Det är töväder här idag, ca 1 plusgrader jag känner verkligen hur det börjar vankas vår :P Jag fixa stallet redan vid halv 11 tiden idag, är så skönt att ha det gjort. Har inte så mkt mer att skriva, bara att jag har lite ångest att skolan börjar på Tisdag. 

 


Ny kategori! Prestationsmål

I stallboken så finns det sidor där man kan skriva upp sina Prestationsmål. Så jag tänkte att ni också ska få veta vad mina mål är för mig och Cox. Det är mål för varje månad. Det finns ett exempel det lyder så här Januari: att kunna rida hästen stadigt i förvänd galopp el. att kunna få en mjuk övergång efter en ökad galopp. 

Så här lyder mitt mål:

Januari: Ska kunna olika kommandon för varje gångart och att inte skjuta in bogen i vänster varv. 

Nu ska jag försöka komma ihåg att uppdatera denna kategori varje månad.


 

Gårdagen 8/1

Cox vila igår men jag raka honom. Pappa har köpt en ny klippmaskin åt mig, och den var jätte bra. Är så skönt att ha en egen då behöver man inte vara rädd att någon annan ska ha sönder den, då är det bara en själv man kan bli arg på om den går sönder. Vi fick hem den i Fredags, vi beställde den från Hööks och den var inte speciellt dyr heller, jag trodde inte den skulle vara så bra som den var. Den tog jämnt och fint så nu är han kort hårig igen :D Så skönt!

Sä här ser den ut:

  

BILD TAGEN FRÅN HÖÖKS.

Den innehåller själva saxen med ett skär på, sen ett extra skär, smörj olja, borste, olika extra reservdelar och en skruvmejsel.
Det som är extra bra med den är att den har en jättelång sladd så när jag klippte Cox behövde jag inte ha någon skarvsladd heller. Den kosta 1 799 kr och det tyckte jag inte var så dyrt alls och då det ingick så mkt. Jag såg även nu på Hööks hemsida att ett extra skär till kosta 179 kr. Så dem som inte har en klippmaskin, och tänkte köpa en, så tycker att denna maskin var jättebra som en "första" maskin. 

Jag tog tyvärr inga bilder på Cox nu men det vart iallefall bra, visst kan man nog finslipa lite till men äh.



  

Körpasset, fredagen den 7.

Jag körde i fredags, ner vid hagaberg förbi rockland och sen upp genom gruvan och hem. Han var rädd för en bil som stod parkerad efter cykelbanan, så jag fick hoppa av och leda förbi honom. Men resten av passet gick skapligt bra, vi trava ganska mycket och han vart svettig, Men det kan även bero på att han hade så mycket päls.

Det var Fredagens pass.


 

Jag lever !

Har inte skrivit på två dagar nu, hade tänkt skriva igår kväll men då så börja en film på tv som jag titta på. och efter det så vart det så sent. Men jag skriver nu istället.


 

Hemma igen!

Ja, eller jag kom hem igår kvälll vid halv 9 tiden, men då orka jag inte blogga. Men om jag ska berätta om dem två dagarna vi var i Stockholm. På Tisdagsmorgonen så ringde väckarklockan halv 5, så det var bara att gå upp och äta frukost, vid halv sex åkte vi till Idrottshallen där bussen skulle gå kl 06:00, Vi kom till Stockholm vi d08:00 och sen ställde vi bara av bagaget på hotellet sen gick vi in i själva spelhallen där matchen börja vid 9 tiden. Jag tror dem vann den första matchen som var mot ett 97-lag, alltså var dem två år äldre. Nästa match förlora dem mot ett 98-lag, och sen sista matchen för den dagen vann dem och det var mot ett 99-lag som var lika gammla. Sen gick vi och tjäcka in på hotellet, var fina rum och så, vid halv 7 sen så vart det mat på hotellet. Den var ingen höjdare var dyrt och inte så speciellt gott. Sen efter maten vart det att sova, jag och mamma hade ett eget hotellrum:D Men ingen av oss kunde sova särskilt bra den natten.

Onsdgasmorgonen så ringde väckarklockan vid halv 7, men vi ställde om den till kl 7 och sen gick vi upp. Vi d8 tiden var det frukost som gällde, den var supergod!Älskar hotellfrukostar. Sen vid 9 tiden så var det dags för dagens första match då dem förlora mot, sen andra matchen vann dem och tredje och fjärde matchen förlora dem också men dem sluta som fyra och då hade dem spelat i en åldersgrupp som var antingen ett eller två år äldre. 
Vi halv sex tiden åkte bussen hem och vi stanna och åt på Max, var ganska gott, men då ville man bara hem. 
Vi var hemma halv nio vid Idrottshallen och sen vi tio i nio hemma hos oss. 

Jag köpte knappt inget, jag fick en tjocktröja och sen så köpte jag ett hårband för 55 kr, men vi hann aldrig in till något köpcentrum. Allt handla nästan bara om innebandy, men det var ganska roligt ändå. Jag hade med mig kameran jag tog över tvåhundra bilder på tvådagar.






    

3/1 Måndag

Idag har jag vart på stan sen kl 12 till 14, jag och Wilma fika och jag fick även med mig lite kläder hem som var på rean :D Sen beställde jag även klippning och färgning av underhåret idag så jag ska göra det den 21 tror jag att det var. Nu ska jag gå och duscha och sen blir det familjen annorlunda, mitt favoritprogram :D 
Känns som det är bara positivt idag,eller det ända negativa var väl att jag inte hann/orka köra Cox idag. Men imorgon är jag nog inte så glad när jag måste gå upp före kl 05:00. Men jag skriver antagligen mer på torsdag då vi kommit hem från Älvsjö. Nu dem här dagarna ska jag bara njuta av att bara vara, och äta god hotellfrukost. Nej, nu måste jag sluta skriva annars hinner jag inte duscha.Ha det så bra så länge, så skriver jag när jag kommer hem.





  

2/1 Söndag

Idag vakna jag vid 10 tiden, gick upp och åt frukost. Sen satt jag på mig mycket med kläder och sen bar det av ut till stallet. Jag tog in min lilla gris på en gång och sen satt jag på han selen och allt det som hör till. Jag hade tänkt kört på gärdet men spåret hade drivit igen,så det vart att köra en "uteritt". Jag tänkte att jag skulle köra bulins väg och sen upp runt gruvan, men sen när jag kom till Bulins väg så hade en traktor lagt av just till infarten till vägen så jag fortsatte förbi och sen ner till hagaberg och vidare upp genom gruvan. Han skötte sig ganska bra, bara att han är lite töntig när man kör själv, för då är han rädd för allting nästan. 
Imorgon ska jag köra på gärdet om det inte är jätte kallt, men det tror jag inte. Pappa ploga upp det efter att jag kommit tillbaka från körturen idag. För på Tisdag och Onsdag så kommer Cox få vila, då Linnéa tar hand om honom medans jag är i Stockholm. 

Skriver antagligen mer imorgon, ha det bra.

 


 

1/1- 11 Lördag

Hejsan!

Jag hoppas att alla fick ett bra nyår igår, jag hade det bra iallefall. Cox fick vila idag med pga att det har blåst så mkt idag.
Jag har ett Nyårslöfte i år, men det börjar inte förrens efter den 5 januari då vi kommer hem från Älvsjö. Jag och mamma ska sluta med godis, vi har sagt det hur många gånger som helst men nu ska jag fan hålla det. Och även ska jag försöka träna minst en gång i veckan.
Det är väl mitt nyårslöfte, jag ska hålla det.



RSS 2.0