Bilder från midsommar !

Linnéa tog ju några kort när vi stod vid Örnstugan och sen tog jag några hemma innan vi gick dit så här kommer dem:



En trött liten polle, före "arbetet".



Matte hade tagit sig tid att fixa hovarna med hovfett :)



Trött men ganska så glad :)



Linnéa var tvungen att ta en sådan bild i år med, då hon tog en förra året nästan exat likadan. :P


Gårdagens pass!

Fick för en gångs skull ett gärde som var ledigt att köra på. Men det vara en morgon för igår kväll släppte pappa dit två bagglamm :( Men man får vara glad för det lilla, eller vad man säger.

Men för att komma tillbaka till själva passet. Det var ganska så varmt fast klockan var vid 7-tiden på morgonen men Cox kämpa på. Vi träna lite på halvhalter, halter och serpentinbågar och han lyssna förvånartsvärt bra på mig. Vart att han vart lite stark efter att vi hade galopperat men annars var passet lyckat. Han samla sig någorlunda i galoppen också igår, så det går framåt. Men skulle behöva ett gärde att fortsätta öva på dem sakerna, men vi får väl se.

Här kommer några bilder från när Wilma fota, finns även någon filmsnutt så kanske att jag klipper ihop dem, men vi får helt enkelt se.





Galoppen, kanske inte så mycket att han börjar söka sig neråt och bära upp sig själv. Men jag kan lova er att det såg ännu värre ut förut och kändes i händerna. Om man jämnför från förut så känns det som man inte håller i någonting :P 

Ha, det så bra så länge. Kommer upp ett inlägg lite senare så håll koll :D 

 


Lat! ??

Orkar inte ladda in bilderna på datan nu ikväll och orkar inte skriva om passet nu heller. Var med några kompisar ikväll, satt och prata och så, trevligt :D

Nej, skriver mer imorgon om dagens pass osv. Hoppas på lika fint väder imorgon så man kan sola :D

 

Hej i värmen!

Tänkte bara berätta att jag lever i värmen, just nu står termometern på 24,3 ute. Tänkte snart ta ett dopp i poolen och sen blir det att sola ett tag på studsmattan. Ska försöka slå Linnéa med solbrännan, som är nere i Grekland. Känns som det kommer misslyckas, haha.

Men gick upp kvart över 6 i morse och sen vid 7- tiden var jag ute på åkern och körde Cox. Grannarna måste ju trott att jag är knäpp. Men är ju så jävla varmt sen om dagarna. Men berättar mer om passet senare och då får ni även bilder som min lillesyster fotade idag :D


Nytt !

Idag har Cox fått vila pga att det har vart så varmt. Ca 26 grader i skuggan, skönt men lite för varmt för att köra.

Tänkte berätta att igår kväll så beställde jag ett vintertäcke åt Cox, har bara ett så ett till var behövligt. Och det var ju inte helt fel att Hööks hade ett vintertäcke på rea som fanns i stl 105. Är inte så lätt att få tag på, men börjar komma mer och mer. Men detta vart det:

'

Bild från Hööks. Men jag tror detta kommer passa bra, då jag har ett regntäcke i samma märke. :D


Dagens !

Vakna redan vid halv 9 imorse då telefonen ringde, så det var bara att skynda sig att vara. Men precis när jag svara "hej det är Lovisa" så la den på. Och då tycket jag att det var ingen idé att gå och sova igen. Så jag åt frukost och klädde på mig och sen vart det att köra en sväng. Vart vid gruvan idag med, vi koncentrerade oss mest på skritten och traven, vill att han ska kunna gå i stadig form där först. Men galoppera lite och det börjar komma lite där med att han kan hålla upp sig mera. Vart lite stark på slutet. Vi öva på att rygga också, men det har han jätte svårt med nu. Men vi ska fortsätta att öva på det... 

Nej, nu ska jag titta lite till på datan och sen vet jag inte vad jag ska göra. Men det visar sig nog. 



 


Midsommardagen !

Har hjälpt min storesyster att flytta idag, vart klar vid 2-tiden. Så jag kommer ha träningsvärk imorgon.

Körde ju som sagt Cox igår i Örnstugan och det gick väl bra. Men det var sista gången jag gjorde det, vart lite arg efter det och det förstörde väl hela kvällen sen. Men mamma jobba ju så vart en lungn hemma kväll framför tv/datan. Men kan ladda upp bilderna senare kanske. Vi får se om jag orkar köra idag eller inte, har åskat lite idag och sen har jag ont i benen från både igår och sen idag. Hatar att alla man ska hjäpla flytta ska bo högst upp, haha.

Nästa vecka ska jag börja rensa ut sommarköket så att jag kan börja fixa iordning där :D Ska antagligen flytta ut där så småningom.

Ha, det så bra så länge.


Glad Midsommar !!

Glad Midsommar alla !

Ska ju köra Cox idag vid Örnstugan. Så ska ut snart och putsa alla hans lädergrejer. Hade tänkt att köra vita benskydd, hans svarta luva och hans nya träns. Ska ha med kameran så kanske Linnéa vill ta lite kort, men vi får väl se.

Jag skriver senare ikväll om hur det gick. Om han fick något damp ryck eller inte ;)



Vila

Vart vila idag med för Cox, just nu är det uppehåll men annars har det regnat hela dagen. Imorgon ska jag köra småbarn i Örnstugan som jag gjorde förra midsommaren. Helst skulle han behöva vara lite trött så att han inte får något ryck. Men han kanske är det ändå imporgon för dem har börjat gå ute nu på nätterna. Första natten igår, men vi får se hur vädret blir imorgon kanske hinner köra en sväng imorgon bitti.

Nej, nu ska jag byta om för sen bär det av till Örnstugan och fixa midsommarstången och allt annat. Ha, det bra så skriver jag imorgon.

Går inte att ladda upp bilder :(




Nattinlägg.

Har nyss tittat klart på "himlen är oskyldigt blå", var ganska så bra faktiskt. Nu blir det sängen, så hörs vi senare "idag" godnatt.

Vart inlägg, men men ;)


21/6 Tisdag

Har redan fixatr stallet och hunnit kört Cox. Vart vid gruvan och sen ner bulins väg, börjar bli lite ut tjatat att köra där. Men är den kortaste och bästa vägen att köra på här omkring. Men om jag ska berätta lite om passet, körde med bett idag och han var fortfarande ganska stark men gick iform i skritten och lite i traven. Så det var ju positivt iallefall. Så tänkte köra med bett fram tills på Måndag och så byter jag igen. Ska även be mamma att ringa veterinären om raspning av tänderna idag.

Nu ska jag spela lite sims och så kanske vi hörs ikväll. Eller imorgon, ha det bra så länge! :D


Dagens körpass !

Var i valet och kvalet här på eftermiddagen om jag skulle köra eller inte. Men jag bestämde mig för att köra, och tur var väl det. För när jag var 300 m hemifrån så börja jag höra muller och nu är det jätte mörk blått utanför :(

Men jag kan väl inte säga att passet var det bästa, först i början så var han jätte slö, sen vart han någorlunda pigg, men då vart han stark ist :( Jag vet inte vad jag ska göra, gjorde halter och när vi skulle rygga var jag tvungen att dra hur hårt som helst för att han ska fatta. Sen vid en väg som vi svänger in på för att komma hem så ska han svänga själv tycker han, men då har jag sådan tur att jag kan fortsätta på en väg som går förbi den och där öva jag på att han ska lyssna på mig när vi ska svänga och inte att han ska svänga själv. Men om jag ska köra imorgon så ska jag ha bettet och se om det går bättre. 

För när jag skaffa hackamoret så gick han bra på det dem första 2-3 ggr så nu kanske det är dax att byta tillbaka till bettet ett tag. 

Men nu ska jag titta på tv, så ha det så bra :)
 


20/6 Glömde

Vi har ju vart intresserade av en ny bordecollie valp. Så igår så födde mamman till den valp vi har tingat, och som tur var så var det tre tikar. För när vi "boka" en så var det en före som skulle ha en tik och nu fick hon tre. Så nu väntar jag spänt tills vi ska hälsa på och sen när vi får hem den i Augusti. :D

Ska köra Cox senare idag, den här gången med bett. Fick även ett mail igår att det är träning den 13 och 14 Augusti för Mia. Jag har anmält mig till den 13, så nu ska vi träna på allt Mia har lärt oss hittills. :)

 


Vila

Ett ovärt inlägg igen, Cox fick vila idag med. Började spöregna när vi kom hem från Sorf och så var jag så sjukt trött så efter maten somna både jag och Linnéa. Så blir väl lite svårt att somna nu ikväll.

Ha det så bra så länge, så hörs vi imorgon.


Hopptävlingar hela helgen.

Har vart på Sorf hela dagen och tittat på ponnytävlingar. Och imorgon ska jag med Linnéa och vara "hästskötare" åt Lola. Var inte så värt inlägg, men Cox får vila idag då familjen ska bort och äta.

 

Snart sängen.

Sitter här ny duschad och ska snart gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon, ska till Sorf och titta när våran en granne ska tävla på deras nya unghäst Wilma. Deras första lokala tävling, så om det är någorlunda bra väder så ska jag fota hade jag tänkt.

Nu ska jag borsta ut håret och sen blir det sängen. Så god natt, så syns vi imorgon :D



Det är hon som ska tävla, fast med hennes nya ponny.


Dagens pass 17/6

Vart étt ganska lätt pass idag med,  Linnéa idag med, fast på Lola. Och ni kan nästan gissa hur det gick. Rent åt helvetet, rent ut sagt. Han var helt knäpp, måste ha fått något psykbryt. Men han skulle bara trava och galoppera, sen skulle jag bara göra en vanlig halt men då skulle han stegra och över vattenpölarna hoppa han. Utan att tänka på mig som satt i kärran där bak.

Detta pass ska jag försöka glömma så fort som möjligt.


Gårdagens körpass 16/6

Igår började "allvaret" igen för Cox. Så jag körde bara ett litet pass, så  att han kommer igång lite igen efter vilan. Jag körde runt gruvan bara, Linnéa cykla med som sällskap. Jag ställde inga krav på honom utan löät han nästan bara springa på. Gjorde någon halt då och då för att han skulle bli lite mer uppmärksam.


Dött!

Har vart dött här ett tag, men har haft fullt upp med annat. Slutar ju nian idag :D Igår var jag i Stockholm med klassen, var skansen och grönan. Skansen var inte så roligt som jag hade förväntat mig, men men. Och grönan visste jag skulle bli ganska tråkigt då jag inte åker karuseller. Men åkte blå tåget och gick lustiga huset. Spela en gång på chokladhjulet, men vann jag då? Nej!.

Kommer nog inte bli något mer inlägg idag, och Cox kommer få vila fram tills på torsdag. Sen börjar allvaret igen ;)

Nej, nu ska jag ta och stryka lite kläder och sen ska jag börja göra iordning mig :D

Ha, det bra :)

Åska :(

Vakna av en jättesmäll av åskan imorse, vid halv 8. Så skynda mig upp och stänga fönstren och precis då så börja det spöregna. Så nu är det inte lika kvaft, lät som det skulle bli mer åska under dagen :( Det får gärna regna men inte åska.

Glömde att berätta igår om att jag har köpt en ny flughuva, med öron. Cox är helt sönderäten i öronen, av dem där jävla knotten. Och nu ska dem börja gå ute snart, så vi får väl se. Men det är en amigo luva, lika som Lola :P men det var den som var skaplig billig och hade öron och kardborreband som knäppning. Det fanns en med mulskydd eller vad det heter och den kosta nästan 200 kr. Sen dem andra var med sån här elastisk tyg som man trär på huvudet, ingen riktig knäppning på den och en sådan har jag haft en gång och då gick sömmarna upp.

Nu ska jag titta på någon film. Ha det bra så länge. :D


Lördag 11/6

Lika varmt idag, och ännu mer kvaft. Trodde det skulle bli rejält med åska men det vart det inte. Vart något muller och sen regna det, men det var inte ens mätbart.

Börja dagen med att titta på min lillesysters fotbollsmatch, sen stan då jag köpte en topp tills skolavslutningen. Åkte vidare mot Åkrahallen och handla. Hem åt mat och sen prova jag mina skor jag köpte igår som jag skulle ha på skolavslutningen och jag tyckte dem var för trånga så 20 i 4 åkte jag och mamma ner och bytte till en annan sort, han precis ner innan dem stängde.

Nu ska jag ta ett glas vatten och sen sola benen :D

Visst jag igår hämta jag även täcket jag köpte i Strömsholm, och han kunde ha det. Passa perfekt, så nu har han två regntäcken han kan använda på sommaren, då dem är så pass tunna.


Ledig !

Idag har vi studiedag, onödigt. Skulle kunna få slute en vecka tidigare, nej men då ska vi ha massa onödiga "lekdagar" Man få väl stå ut, på måndag åker vi till Stockholm, Grönalund. Och jag som hatar karuseller, vart ju bara illamående alldeles nyss för att jag låg i hängmattan :P Haha, vet inte hur detta kommer sluta :)

Är lite, lite svalare idag, blåser mer så det kanske blir regn & åska ikväll. Vi får väl se. Men nu måste jag titta på poolen, så att det inte vattnet rinner över. Ha det bra så länge :D


Varmt idag med !

Lika varmt idag med, fast har vart lite mer mulet idag. Termometern visar nu 24 grder ute, det är sjukt hur varmt det är. Går inte att sova på nätterna då det är kvaft i rummet. Känns ju inte att man har fönstret öppet heller :( Men man ska väl inte klaga, känns som vi svenskar klagar hela tiden. Anntingen är det för vamt eller för kallt, för soligt eller för regningt, alltid något.

Men iallefall så har Cox vilat idag med, det är helt enkelt för varmt. Har bara borstat och smörjt in honom idag och hade på hovtjära i hovarna. Just nu så håller jag på att fylla upp våran pool, och jag är säker på att bara för att jag gör det kommer det bli dåligt väder nu framöver. Vi får väl se ! :)

Nej, nu ska jag titta om någon har uppdaterat och sen blir det tvn.


Vill på träning igen, men blir väl inte förrens i Juli nästa gång.


VARMT!!

Det är sjukt hur varmt det kan vara, 30 grder i skuggan. Man ska väl inte klaga men det är fruktansvärt, så Cox har fått vila idag med. Men längtar till sommarlovet då man kan köra senare på kvällarna om det är så här varmt.

Hela kvällen nu har jag vart hos min storebror och hans flickvän och lilla Noel :D Mamma, pappa och Wilma var på fotbollsmatch och jag fick inte plats och då var jag hos min brorsa då jag är så himla rädd för åska. Meterologerna sa att det skulle kunna bli åska ikväll, men det vart det inte. Men var ändå roligt att vara där. Vi spela minigolf och åt glass :D

Såg att några bloggare hade länkat till min blogg då jag skicka bilder till dem. Så är det någon som var och tävla på Strömsholm så kanske jag har bilder på just dig så då an ni maila till [email protected] så ser jag om jag har er på bild. :D



Tisdag 7/6

Fy fan va varmt det har vart idag, minst 30 grader har det vart. Helt sjuuukt !! Nej, men man ska väl inte klaga men varmt är det, Cox fick vila idag med, tycker synd om honom om jag ska köra honom, så bra kondition har han inte. Hinner kanske köra på Torsdag, för imorgon hinner jag inte, men vi får väl se.

Vi har även gjort rent våran pool, så nu ska vi fylla den på Torsdag eller Fredag kanske, så kan man kanske bada nästa vecka någon gång. Kanske är lika bra och vänta tills skolavslutningen har vart ? Vi får se helt enkelt.


Bilder från i helgen.


Kristina Warg - Quidam de Ceasar.


Klara Skatt - Maurit van Orchid.


Tova Eklund - Eliases Caralaja.


Lydia Granström - Munsboro Violett.


Rosanna Zimdahl - Knockroe Lightening.

Har fler bilder men orkar inte ladda upp fler, tar sån lång tid med systemkamera bilder. Om någon var och tävla på Strömsholm och vill ha bilder så kan ni maila mig på [email protected]. Har mest bilder på ponnyer, men vissa storhästar.


Strömsholm 2011.

Tänkte berätta om helgen i Kolbäck/Strömsholm. Vi åkte dit på fredag morgon, då åkte vi först till Kolbäck där Linnéas moster bor och lämna våra väskor och sånt. Sen vidare till Strömsholm och så. Spendera hela dagen där med shopping och titta lite på hoppningen. Vi orka inte gå ut till Österängarna och titta på fälttävlan då det var säkert 30 grader varmt. Vet inte hur många vattenflaskor jag drack ur. Vid 6- tiden kom Linnéas moster och hämta oss, och då åkte vi hem och käka. Titta på film på kvällen och gick och la oss vid 12-tiden.

Lördag morgon ringde klockan 06:30 gick upp vid 07:00. Klädde på oss och åt frukost, sen vid 8- tiden vart vi dit skjutsade. Vart att vi titta på mer hoppning då, men hann även med att shoppa en hel del. Sen vid 5, halv 6 -tiden vart vi hämtade och då åt vi grillat, senare vid halv 9 åkte vi till hemköp och handla godis. Vart att vi titta på trassel på kvällen.

Söndag morgon klockan ringde då med 06:30, men gick upp 07:00. Kom till Strömsholm vid halv 9 då vi packa ihop allt så det skulle vara klart tills vi skulle hem. Vart lite shopping på söndagen då lag- SM gick av stapeln och några andra klasser man ville se. Min mamma, pappa och lillesyster kom tidigare och titta lite på tävlingarna dem med. Vid 4- tiden åkte vi hem till Linnéas moster och hämta väskorna och det. Väl hemma så körde jag och sen vart det en kväll på akuten då min lillsesyster fick några märkliga utslag som klia. Dock visste dem inte var det var, men verka inte vara så farligt iallefall. 

Kommer upp lite bilder imorgon, orkar inte nu.


Gårdgens pass 5/6

Kom hem från Strömsholm vid 5- tiden och då så passa jag på att prova utrustningen jag köpte + körde med Linnéa. Vart våran gammla väg, och jag hade det nya tränset + hackamoret. Och han lyssna förvånardsvärt bra på det. Jag ställde inte så höga krav då han aldrig (vad jag vet) har haft ett hackamore på sig. Men han vart lite stark i galoppen och i traven på slutet, men Lola var så långt före så det kanske var det.

Men sen när vi skulle skritta av så ramla tränset av, men som tur var skritta vi bara och han stanna på proo! Men jag tror det var luvan som gjorde det då den var lite liten, men får testa att köra utan den imorgon så får vi väl se...

Nu ska jag snart byta om för vi ska till min brorsa och grilla, trevligt. Hade vart ännu bättre om jag var ledig imorgon. Men det är jag inte :(


Inköp i Strömsholm.

Här kommer lite bilder på vad jag köpte i strömsholm, gjorde av med över 2400 kr. Inte bra, men har man häst så har man, haha :P

Det jag köpte:


Ett hackamore, för 289 kr. Köpt på Strömsholms sadelmakeri.

Glen Gordon pannband, 299kr.

Träns 299 kr, dock bara nackstyket på bilden. Påminner lite om Dyon tränset.

Catago boots 129 kr. Ska vara vita men vart smutsiga första gången jag använde dem.

Bakbenskydd, dock inget märke. Kosta 179 kr.


Catago boots 199 kr.


GG- luva. Dock för liten kosta 199kr. Säljes för 149 kr eller högst bjudande. Kontaka mig på [email protected] om intresse finns. SÅLD !


Ridhandskar 79 kr, behövs när Cox är så stark. 


Kolla masken 200 kr.


Jacson tröja rea 100 kr.


Jacson keps 179 kr. Köpte för att inte behöva kisa mot solen.

Och sen ett regntäcke för 499 kr. Som kommer hem på onsdag tror jag att det var. Betalt och färdigt.






Fortfarande kvar...

... är fortfarande kvar i Kolbäck/Strömsholm. Hade ju tänkt åkt hem som ikväll, men vi stanna dels för att vi har meetingbiljetter och för det andra så vill vi se lag-Sm som går av stapeln imorgon. Då en som vi känner är med och tävlar för Heby RF.

Jag har handlat upp alla mina pengar jag hade med mig + lite till. Inte bra, men så är livet när man har häst. Ska väl snart sova för att orka gå upp kl halv 7 ca, men skriver mer imorgon eller på Måndag :) Vi hörs.


Tidsinställt, är i Strömsholm - Foderstat.

Jag har en foderstat på sommaren och en på vintern. Börjar med sommaren.

Sommar:

Foder:

Morot

Hårdbröd

Mineraler

Betfor

Morgon:

2 kg

4 Bitar

3 Bitar

-

-

Lunch:

1,5 kg

-

-

-

-

Kväll:

1,5 – 2 kg

4 Bitar

3 Bitar

1 dl

-

Efter träning

-

-

-

-

1 nypa.


Nu när han går 6 timmar i gräshagen får han inget lunch- hö.

Vinter:

Foder:

Morot

Hårdbröd

Mineraler

Betfor

Morgon:

2 kg

4 Bitar

3 Bitar

-

-

Lunch:

2kg

-

-

-

-

Kväll:

2 kg

4 Bitar

3 Bitar

1 ½ dl

-

Efter träning

-

-

-

-

1 nypa.


Det enda som skiljer är hö mängden, men inte så mycket, men nu dem här två vintrarna som det har vart så här kallt. Så har han fått mer hö.

Naturligtvis så han har fri tillgång till vatten och saltsten.


Hö                       Morötter              Betfor                Mineraler


Tidsinställt, är i Strömsholm - Dubbla hovväggar.

Nu tänkte jag berätta om Cox dubbla hovväggar. För en vecka sedan så fick han skor fram då det var värst där, och så fixa han till bakhovarna så att det skulle bli lättare att göra rent för mig. '

Jag vet inte igentligen varför det blir så, men kan tänka mig att det är för det kommer in några små gruskorn och sen får man inte bort dem och så blir det större och större. Men nu när han har fått skor så får han inte in något fram, så det är skönt. :) Slipper jag vara så jätte orolig att han ska få någon hovböld. Men nu ska jag ha på hovtjära ungefär varannan dag på bakhovarna, så det ska nog fixa till sig.


Ni ser ju pilarna där är dem så kallade dubbla hovväggarna, och där kommer det in smuts och annat. Men det var den här hoven som var värst men nu är det skor som täcker det där, men på bak så är det där man ska smörja i hovtjära som är bakteriedödande och skyddar.

Detta använder jag när jag ska smörja på hovtjäran, plasthandskar är nästan ett måste då tjäran är så kladdig och är jätte svår att tvätta bort. Så ha inte dem finaste stallkläderna när ni ska smörja på det, ett litet tips så där :)


Tidsinställt, är i Strömsholm - Fång, greengard.

Tänkte berätta lite om Cox och hans fång.

Det börja för ca 4-5 sommrar sen, då Cox hoppa ur sin hage han gick i då. På den tiden hade vi egna höns och dem åt ju äpplen. Så farfar hade kört hit ca 25 kg äpplen, och när vi kom hem en dag  så var dem borta. Cox halta men vi tänkte väl att det var att han hade vrickat sig när han hoppa ut, men mamma träffa Cox förra ägare (även våran hovslagare) på kvällen och då fråga mamma om han visste var det var. Vi var väl inte så insatt då i alla sjukdomar dem kunde få, men Kent som han heter sa att det var nog känning till fång så att vi skulle ta bort all mat. Vi gick lite på kvällen med honom, han prutta och rapa om vartannat. Det jäste väl i magen på honom, stackarn :(.

Men det var ju vår då han hade känningen av fång och det var ju dags att ha ut honom på grönbete, och vi ville ju inte låta honom vara utan gräs helt. Så vi köpte en greengard, är som en munkorg, men med hål så det gick ju att äta lite med den på. Precis lagom för Cox då. Nu om åren så får han vänja sig en kvart om dagen utan greengard i ca en vecka, sen blir det en kvart utan greengard och ca 45 min med greengarden på det i en vecka också. Nu har dem fått börja gått ca 6 timmar om dagen och då har Cox fått ha greengarden hela tiden då han får i sig nästan lika mycket som han har fått tidigare. Sen när det börja minska med gräs så får han gå utan igen ett tag. Cox har ju aldrig haft känning av fång när han har ätit gräs, men jag vill inte riskera att han får det. Så jag tar det säkra före det osäkra.

Den första sommaren så visste han knappt hur man skulle göra, men i slutet hade han kommit på hur man gjorde för att få i sig lite gräs. Sen andra sommaren hade han ju glömt bort hur man gjorde igen, men denna gång gick det fortare för han att komma på hur man gjorde. Nu dem senaste somrarna vet han hur man gör på en gång, visst blir han lite tjurig men det är ju för hans eget bästa :)

Jag rekomenderar starkt greengarden, nu för tiden så tror jag att det går att få tag på dem i varje hästaffär. Cox kan ha sin greengard i ca 2 ½ sommar sen är den så utsliten att det nästan bara är ett enda stort hål :P Men det är en billig lösning av fång, istället för att ta ut en veterinär osv. Det var lite om greengarden.


Bilden tagen från http://www.ryttare.com/eclipse-biofarmab/eclipse-greenguard/


Dagens körpass!

Körde idag med, vart fint väder på eftermiddagen :D Körde vid gruvan och bulins väg, körde i ca 30 min om inte kortare. Men han var fortfarande stel och ville helst inte gå i form, men vart lite bättre på slutet. Ställde inte så mycket krav på honom idag, ville bara få av honom lite energi. Bara för att han kommer få vila nu i 2 dagar, då jag ska till Strömsholm och shoppa :D

Vi kommer åka redan vid 8, halv 9 imorgon bitti, och kommer hem någon gång på kvällen på Lördag. Jag hoppas det blir fint väder nu dem här två dagarna nu :) Jag har ju förberätt några tidsinställda inlägg som kommer komma upp fredag, lördag. Så helt dött kommer det inte vara, och kanske blir det något inlägg där bort ifrån om vi sitter vid datan :)


Håller på att skritta av efter ett litet k...

2011-06-02_14_12 (MMS)

Håller på att skritta av efter ett litet kortare pass :)


God Morgon !

Vakna igentligen halv åtta, men titta på en film ist i 1 h och 45 min. Så har nyss kommit upp, verkar bli fult väder idag istället :( Men det kanske skiner upp på eftermiddan om vi har tur, skulle behöva köra honom idag med då han kommer få vila Fredag och Lördag.

Nej, nu ska jag klä på mig sen börja tvätta det jag ka ha med mig och sen ska jag skriva ut listan. Sen är det väl massa  andra saker som också ska göras, så det kommer nog inte bli någon uppdatering förrens ikväll.

Ha det bra så länge, så hörs vi :D



Dagens körpass 1/6

Ny månad igen då, och snart sommarlov!! Bara 1 riktig skoldag kvar med lektioner, sen är det bara roliga dagar kvar :D Ska bli skönt med sommarlov :)

Skulle ju bli regn och åska idag, men vart inget av det :) Så jag körde Cox idag med, samma väg som igår alltså bara upp och ner på en grusväg vid gruvan. Vi körde väl i ca 60 min och han var inte lika stark idag. Jag öva mycket på halter, igångsättningar, tempoväxlingar och kommandon. Han ville inte jobba i form idag heller, utan det vart mest rak hals, men när vi skritta av så gick han avslappnat och fint. Så det sluta med en positiv känsla. :D

Om 1 dag åker vi om man inte räknar med idag, har inte fattat det än. Förra året vid denna tid så var min väska redan packad och klar med vad jag skulle ha med för kläder men nu har jag inte ens tvättat dem. Så morgondagen består utav att tvätta och packa, ta ut pengar och köpa lite godis tills fredag kväll. Kom även på nu att jag måste skriva ut pappret med listan på vad jag ska titta på eller köpa och ladda kameran. Måste även komma ihåg att lägga ner biljetterna. Så det är min morgondag, ska försöka hinna köra om det är fint väder också :D



RSS 2.0